10 august 2010

Cum sa iti faci propriul tau cos de baschet

E un lucru foarte usor si interesant! Trebuie doar sa urmezi cativa pasi simplii si o sa-ti faci cosul tau de baschet pe care sa ti-l agati de perete si cu care sigur iti vei deranja vecinii :))

De ce ai nevoie: -Pentru panou' ai nevoie de o bucata mare de lemn, metal, plastic, pe care o poti taia 1,5m/0,5m. Dupa aceea poti sa desenezi patratelul din mijloc cu ce culoare vrei tu!
-Pentrui inel poti sa te duci sa cumperi un cerc de metal destul de rezistent de la un magazin, sau daca vrei poti chiar sa folosesti roata de la bicicleta (partea metalica, desigur). Ideea este ca inelul trebuie sa fie cam de 43-45 de cm in diametru, daca vrei sa intre o minge de marime oficiala.
-Inelul ar trebui sudat, daca ai de gand sa te joci cu o minge adevarata! Este mai bine totusi sa il lipesti cu super-glue daca te joci cu o minge mai usoara. Totusi, daca ai facut panoul din lemn si vrei sa te joci cu o minge adevarata ai putea sa sudezi doua bucati de metal ca in imagine (scuze daca nu se intelege):
Bucatile ar trebui si ele sa fie destul de rezistente

Apoi trebuie sa dai doua gauri de diametrul metalelor in panou', ca in urmatoare imagine:



Acum ca ai bagat inelul in panou', poti sa indoi metalele pana ce cosul tau nu se lasa in jos (nu este nimic daca cosul se ridica):




Ei bine, cam asta a fost! Spor la treaba!

10 comentarii:

  1. BRAVO...... FRUMOSS DAMI ADD ADYNNA_97 TE ROGGGGGG

    RăspundețiȘtergere
  2. daca vrei te ajut sa faci unul mai usor si mai rezistent dami add la liviuduca21@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. La ultimul pas nu trebuie sa pui niste metale e mai bine sa pui niste suruburi si dupa ce ai dat gaurile le strangi cu piulita si gata cosu e mult mai rezistent. Spor la joc!

    RăspundețiȘtergere
  4. cel mai panarama cos dau un cos si gat se rupe dute la tatu in pula si zii sa te invete sa faci un cos de baschet ca lumea

    RăspundețiȘtergere
  5. Articol jenant ...parca pentru copii de 5-6 ani..George ,daca ai vreo 9 ani ..e scuzabil...Daca nu gaseste-ti altceva serios de facut..."Bucati de metal ...indoite" ???!!!!??!!!....Se numesc bare de metal,...tevi pline de metal..etc...Si sa le indoi ca la tara ?!!!!...Penibil ...imi pare rau..

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce aveti mah? Omul incearca sa ajute sa dea niste sfaturi si voi ce faceti? ca tot romanul criticati daca nu aveti altceva de facut.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma CAC !!! bravo super tutorial si ficamea se fute mai bine pe Olanda si stie sa faca cosuri mult mai bune ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Bun tutorial.Cosurile de baschet sunt cam scumpe...

    RăspundețiȘtergere
  9. cam cat este marimea de la inel pana la panou?

    RăspundețiȘtergere